Sportrecht

In de sportwereld lijkt het soms meer om geld dan om sport te gaan. En al is geld niet onbelangrijk, het gaat u allereerst om de liefde voor de sport en de voldoening die prestaties u geven. Onderhandelen over contracten, het opstellen van arbeidsovereenkomsten; dat laat u liever over aan ándere professionals. Passie voor sport. Die deelt u met onze gespecialiseerde advocaten sportrecht, die zélf in het verleden ook (top)sport beoefend hebben. Sportrecht is voor de advocaten van Van Diepen Van der Kroef ook een topsport.
Daarom kunnen zij zich als geen ander inleven in uw wensen. Zij staan dag én nacht voor u klaar, omdat de topsportwereld daar soms om vraagt. U wilt zich zorgeloos kunnen concentreren op uw sport. Dat kan; wij zorgen ervoor dat alle randzaken en –voorwaarden goed geregeld zijn. Niet voor niets leveren wij met trots de advocaat van de spelersraad van het Nederlandse voetbalelftal.

Voor al uw vragen wat betreft sportrecht kunt u terecht bij Van Diepen Haarlem. Sportrecht is een specialisatie waarin onze advocaten jarenlange ervaring hebben. U bent bij ons aan het goede adres voor een betrouwbare advocaat sportrecht. Neem gerust contact met ons op via het onderstaande formulier voor al uw vragen over sportrecht.

Waar kan een sportrecht advocaat u mee helpen?sportrecht advocaat

  • Ik wil begeleid worden bij mijn aanstaande transfer.
  • Ik beoefen topsport en wil advies over mijn arbeidsovereenkomst.
  • Ik heb advies nodig bij een dopingprocedure.
  • Ik moet voor de tuchtcommissie verschijnen, en wil bijstand.
  • Ik wil een arbeidsovereenkomst laten opstellen.
  • Ik wil iemand die namens mij kan onderhandelen.

Van Diepen Haarlem heeft natuurlijk ook antwoord op alle andere vragen wat betreft sportrecht! Vul het onderstaande formulier in voor vrijblijvend advies. Voor meer informatie wat betreft arbeidsrecht verwijzen wij u graag naar deze pagina.

Gebruik maken van onze expertise?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!