Faillissement en faillissementsrecht

                                         Heeft u te maken met een faillissement? Dan is het vaak aan te raden een goede faillissementsrecht advocaat in te schakelen!
faillissement

Faillissementen zijn er in vele soorten en maten en brengen altijd de nodige problemen met zich mee. Een advocaat die gespecialiseerd is in faillissementsrecht kan u hier enorm bij helpen. Deze advocaat zal u door het gehele proces begeleiden zodat het faillissement op een goede manier wordt afgehandeld. U kunt bijvoorbeeld ook te maken krijgen met een klant die niet meer kan betalen vanwege een faillissement. Ook dan kan een advocaat u bijstaan om het verschuldigde bedrag alsnog voldaan te krijgen. Onze advocaten hebben zeer veel ervaring met het gehele proces rond een faillissement en proberen altijd op een creatieve en doelgerichte manier de zaak tot een goed einde te brengen.

 

De rechtbank Noord-Holland benoemt regelmatig een advocaat faillissementsrecht van Van Diepen Haarlem tot curator van zowel particulieren als bedrijven in verschillende branches. Deze advocaten zijn lid van de specialisatievereniging INSOLAD. Een advocaat faillissementsrecht van Van Diepen Haarlem die lid is van INSOLAD staat garant voor een goede juridische afhandeling van uw zaak. Wij begrijpen dat het van belang is dat uw advocaat uw goed bijstaat. Dit geldt voor particulieren maar ook zeker voor bedrijven die te maken krijgen met een faillissement.
Heeft u vragen over of behoefte aan juridisch advies op het gebied van faillissementsrecht, denkt u bijvoorbeeld aan:

  • het maken van een doorstart
  • het aanbieden van een (buitengerechtelijk) akkoord
  • bijstand van bestuurders die aansprakelijk zijn gesteld
  • de benadeling van schuldeisers
  • verificatievergaderingen en renvooiprocedures
  • liquidatie en vereffening van ondernemingen

Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met een advocaat Van Diepen Haarlem.

Onze specialisten op dit gebied

Gebruik maken van onze expertise?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!