Contract opstellen

Een contract opstellen is voor veel ondernemers en bedrijven binnen het MKB een moeilijke zaak. Een kleine clausule in het contract kan immers leiden tot grote financiƫle gevolgen. Het is daarom van enorm belang om een waterdicht contract te laten opstellen. Van Diepen Van der Kroef Advocaten is gespecialiseerd in het opstellen van maatwerk contracten. Door middel van de jarenlange ervaring in het bedrijfsleven is er altijd wel een advocaat gespecialiseerd in uw situatie.
U wilt natuurlijk zekerheid, en dat is precies wat wij u bieden. Met zekerheid de toekomst in, met een waterdicht contract. Of het nou gaat om een arbeidscontract, leveringsovereenkomst of het opstellen van algemene voorwaarden, Van Diepen Van der Kroef advocaten helpt u graag.

Voor meer informatie over het opstellen van contracten kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk van dienst zijn. Van Diepen Van der Kroef Haarlem streeft er naar om binnen 24 uur contact met u op te nemen. U kunt ons natuurlijk ook altijd direct telefonisch bereiken voor vragen over het opstellen van een contract.

Onze specialisten op dit gebied

Gebruik maken van onze expertise?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!