Arbeidsrecht advocaat

Het specialisme arbeidsrecht omvat onder meer collectief arbeidsrecht, ambtenarenrecht, WWZ, arbeidsongeschiktheid en sportrecht.
Werkgevers hebben dagelijks te maken met het arbeidsrecht. Van het aannemen van een werknemer tot het beƫindigen van een arbeidsovereenkomst; de werkgever dient bij elke stap zich bewust te zijn van arbeidsrechtelijke implicaties. Wat staat er allemaal in een arbeidsovereenkomst? Hoe richt u uw personeelsbeleid in? Kunnen de arbeidsvoorwaarden worden gewijzigd? Hoe om te gaan met een zieke werknemer of een werknemer die niet goed functioneert? Op welke manier kan een arbeidsconflict worden voorkomen of opgelost? Hoe kan de werknemer aan een concurrentiebeding worden gehouden? Waar moet allemaal aan gedacht worden bij een reorganisatie? Kortom, wat zijn de rechten en plichten van een werkgever en werknemer? Voor advies wat betreft arbeidsrecht kunnen de advocaten van Van Diepen Haarlem u bijna altijd van dienst zijn. Arbeidsrecht is een rechtsgebied waar de advocaten van Van Diepen Haarlem jarenlange ervaring mee hebben.

Van Diepen Haarlem, partner op gebied van Arbeidsrecht
De arbeidsrechtadvocaten van Van Diepen Haarlem hebben zich volledig gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Zij hebben ruime kennis en jarenlange ervaring in het adviseren aan en procederen voor werkgevers, van klein- tot grootbedrijf. De adviezen van onze arbeidsrechtspecialisten zijn praktisch en duidelijk. Onze advocaten kunnen u met al uw vragen wat betreft arbeidsrecht van dienst zijn. Wij proberen u altijd binnen 24 uur te voorzien van helder (vrijblijvend) advies.

Onze specialisten arbeidsrecht

Gebruik maken van onze expertise?

Wij nemen binnen 24 uur contact met u op!