Jennifer Quik

Advocaat

Jennifer-Quik-350x280.jpg

Jennifer Quik

Advocaat
Jennifer Quik is als juridisch medewerker begonnen op onze vestiging in Haarlem en is thans werkzaam als advocaat. Ze geeft ondersteuning in zaken en adviseert cliënten met betrekking tot verschillende rechtsgebieden, maar haar focus ligt vooral op het Intellectueel Eigendomsrecht en Privacyrecht.

Met betrekking tot het Intellectueel Eigendomsrecht houdt Jennifer zich voornamelijk bezig met handelsnaam-, merken- en auteursrecht.

Jennifer heeft uitgebreide kennis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming en ondersteunt organisaties bij het implementeren van deze nieuwe regelgeving in hun bedrijfsvoering.

Ook voor andere onderwerpen op het gebied van Informatierecht (o.a. cookies, nieuwsbrieven en onrechtmatige publicaties) kunt u bij haar terecht.

Ze is een geboren en getogen Rotterdammer met de bijbehorende mentaliteit. Sinds een paar jaar woont ze in Leiden. Na achttien jaar lid te zijn geweest van een voetbalvereniging is ze tot de conclusie gekomen dat een plek bij de Leeuwinnen er echt niet inzit en heeft ze haar voetbalschoenen ingeruild voor bokshandschoenen.

 

Specialisatie

Intellectueel Eigendomsrecht, ICT & Media, Privacy

Opleiding en lidmaatschappen

Jonge Balie Noord-Holland, Conan Doyle, Vereniging Privacy Recht

Contact