Frances Eikenhorst

De juiste advocaat voor alle faillissement en ondernemingsrecht gerelateerde zaken

frances-eikenhorst-350x280.jpg
Een heldere directe aanpak, zodat u weet waar u staat.

Frances Eikenhorst

Advocaat Insolventie- en Ondernemingsrecht
Frances Eikenhorst is gespecialiseerd in het insolventierecht en het ondernemingsrecht. Zij wordt regelmatig door de rechtbank benoemd als curator in uiteenlopende faillissementen. Zij adviseert en procedeert bij zaken met betrekking tot onder andere bestuurdersaansprakelijkheid, pauliana, financiering en zekerheden. Verder begeleidt zij bedrijven bij het maken van een doorstart of bij overnames. Ook behandelt zij verdelingszaken, zowel op het gebied van ondernemingsrecht als erfrecht. Daarnaast houdt zij zich bezig met advisering over de nieuwe privacywetgeving, de AVG.

Frances Eikenhorst is opgegroeid in Veendam. Voor haar studie verhuisde zij naar Groningen. Inmiddels woont ze met haar partner en drie kinderen in Haarlem. Zij vindt het heerlijk om uit te waaien op het strand en zij geniet van haar wekelijkse uurtjes klassiek ballet. Lekker en lang tafelen met vrienden en familie is nog zo’n liefhebberij.

 

Specialisatie

Faillissementsrecht (faillissementen en surseances van betaling) en het adviseren en procederen over ondernemingsrechtelijke en insolventierechtelijke aangelegenheden (o.m. bestuurdersaansprakelijkheid, pauliana, doorstart en financiering en zekerheden).

Opleidingen

Nederlands Recht, afstudeerrichtingen Bedrijfsrecht en Privaatrecht, Rijksuniversiteit Groningen Insolventierecht voor curatoren, CPO, Radboud Universiteit Nijmegen (2010/2011) Specialisatieopleiding Insolventierecht/INSOLAD, Grotius Academie (2012), Specialisatieopleiding Financiële Economie voor insolventierechtadvocaten, Grotius Academie (2016).